Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 EUR
Skupna cena 0,00 EUR

Na blagajnoKošarica

Proizvajalci

Obvestila:

Ok

Biofinity® (3 leče)

Biofinity® (3 leče) Poglej polno velikost

DODATNE INFORMACIJE
DioptrijaBazna krivinaOs
Cilindrična jakostPremer

Biofinity mesečne silikon hidrogelne kontaktne leče vam pomagajo doseči visoko raven udobja. Običajne silikon hidrogelne leče pogosto zagotavljajo samo visoko vsebnosti vode ter trši material ali mehkejši material z nizko vsebnostjo vode. Z Biofinity dobite oboje!

Več podatkov

 
???

 
???

Bionfinity leče so Izdelane z najsodobnejšo tehnologijo leč Aquaform Comfort

Tehnologija leče združuje bistvene elemente Biofinity, kot so kisik in voda. Zelo visoka prepustnost kisika pomaga ohranjati oči zdrave in bele, medtem ko material leče zadržuje vodo je kontaktna leča še vedno mehka, vlažna in odporna na dehidracijo ter kopičenje beljakovin brez vlažilnega sredstva. Poleg tega ima Biofinity prednjo površino Asferično, katera omogoča izboljšanje vidljivosti v vseh situacijah poleg tega pa leča omogoča Večja ločljivost in globino ter ostrejši vid. Ta edinstvena kombinacija visoke prepustnosti kisika, visoke vsebnosti vode in izjemno mehek material ustvarijo resnično izjemno lečo iz silikon hidrogela.

  • Bazna krivina: 8,6 mm
  • Dioptrije: -0,25D do -6,00D v korakih po 0,25D in -6,50D do -12,00D v korakih po 0,50 ter +0,25D do +6,00D v korakih po 0,25D ter +6,50D do +8,00D v korakih po 0,50
  • Čas nošenja: Dnevno ali neprekinjeno nošenje do 30 dni
  • Debelina središča: 0,07 mm